What's for dinner

What’s for dinner ?

Kerst, Oud en Nieuw 22/23

 


 

Voorgerecht

Tataki van tonijn, kokkels
Zachte wasabidip en ponzu

 


 

Chef’s favourite

Marmite du pêcheur (rijkgevulde vissoep)
(suppl: ½ kreeft dagprijs)

 


 

Hoofdgerecht

Klassieke wildragout van hinde
Witloof/schorseneer/veenbes/selder
(het hoofdgerecht worden voorzien van crunchy patatoes)

 


 

Nagerecht

Mangocaramel/pandanparels/kalamansi
Munt en citrus

 


 

Prijs pp: € 75  ‘Big-Taste’ (4-gangen exclusief suppl. ½ kreeft)

Prijs pp: € 58 ‘Little-Taste’ (zonder chef’s favourite)

 


 

Afhalen

Afhalen kan op 24/12 vanaf 10u tot 16u

Afhalen voor Oud en Nieuw op 31/12 van 10u tot 16u

 


 

De foodbox kan gerust overnachten in uw koelkast.

Handige tips voor de ‘final touch’.
Bijzonder weinig werk à la minute.

 


 

Bestellen

Bestellen kan tot 24u op voorhand.

Keep it simple but tasty
Enjoy the party!

 


 

Thursty?

De chef voorziet een uniek wijnarrangement wit en rood à € 58 ,
U moet enkel nog ontkurken..

(ook apéritief, andere wijnselecties, van champagne tot zoet mogelijk)

Kaasbord € 18 pp

 


 

Wenst u vers gebakken Herbobrood € 4 / 125gr. (meergranen)

 


 

Aanpassingen mogelijk (eventuele meerprijs)

 


Mail ons uw bestelling door naar

info@aubergedeherborist.be

Of
Telefonisch naar 050/ 38 76 00

Graag uw bestelling met menutype en eventuele extra's,
aantal gasten,

gewenste dag van afhaal en vermoedelijk tijdstip.